Felbecsülhetetlen értékkel bír

Az ember egy idő után már azt gondolja, hogy nem igazán érheti meglepetés, nem igazán tud újat mutatni számára az élet a céges világban, és mindig rácáfol az élet erre a gondolatomra, hiszen a folyamatos változások, az állami intézkedések, az emberi reakciók, a népesedés változása és a külföldi lehetőségek alakulása mind-mind hatással van a hazai piacra, és mint olyan teljesen új helyzeteket tud teremteni. Jelenleg a munkaerőhiány az egyik legnagyobb problémánk a cégnél, hiszen szakképzett munkaerő alig akad, és a fiatal, még tapasztalattal nem rendelkező utánpótlás nem igazán megbízható. Számos esetben előfordul, hogy egészen egyszerűen nem jelennek meg a megbeszélt interjún vagy épp akadt már olyan ember is, aki másnaposságra hivatkozva nem jelent meg reggel a munkakezdéskor, ráadásul egy olyan időszakban, ahol határidős munkákat kellett elvégezni és kifejezett feladata volt a projektben.

Éppen ezért számunkra hihetetlen fontos, hogy a meglévő munkaerőt magunkhoz kössük, és ez bizony már nem működik csak a fizetés és az egyéb juttatások alakításával, hanem muszáj odafigyelni a vállalati hangulatra, a csapatépítő tréning, és az egyéb coaching lehetőségek biztosítására. Én azt mondhatom, hogy hála a jó égnek megtaláltuk erre a teljesen tökéletes partnert a Kogwheel személyében, hiszen elmondhatom, hogy az alkalmazottak kedvence lett a kommunikációs tréning, de számos élménydús beszámolót hallottam már a csapatépítő tréningek eredményéről is.

Én nagyon meg vagyok ezzel a szuper csapattal elégedve, mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ebben az egyre nehezedő időszakban egyrészt figyeljen oda a munkavállalói folyamatos fejlesztésére, azok elégedettségére és egyben a tréning világának bevezetésére a nagyvállalati szektorba, mert én biztos vagyok benne, hogy aki nem tette ezt meg eddig már nem halogathatja tovább. Ebben rejlik a legnagyobb erő a munkaerőválság leküzdésére. A Kogwheel csapata pedig tökéletes segítséget nyújt ehhez. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja, csak eredményekben és elégedettségben lesz gazdagabb.