Udvarunk legszebb újdonsága

Amikor megvettük a főváros mellett a is házunkat persze mi is elterveztünk számtalan dolgot, amit meg szerettünk volna csinálni, és már úgy szerettünk volna beköltözni a felújított családi házunkba, hogy minden készen van és csak élvezni kell a kis kert adta örömöket, és persze a főváros melletti gyönyörű kis ékszerdoboz házunkat. Ez sajnos nem sikerült, mert a szakemberek vállalási díja olyannyira megdrágult, hogy mindenre nem maradt elég pénzünk, és hát arról nem is beszélve, hogy mondjuk a kertrendezés feladataihoz egyáltalán nem tudtuk volna beszerezni a szükséges alapanyagokat. Ezért a külső, kertet építő és szépítő munkálatokat egy-két évvel odább toltuk. Most azonban már kicsit sikerült megerősödnünk anyagilag, én is újra elkezdtem a gyerek mellett dolgozni, így pedig újra elővettük a kérdéskört.

Meglepően tapasztaltuk azonban, hogy a főváros vonzásterületén lévő tüzép kereskedések nem hogy nem segítőkészek, hanem leginkább lekezelőek voltak. Leginkább az érdekelte őket, hogy minél több mennyiséget vásároljunk, a szállítás terén csak a kiszállítást tudták felajánlani, ami hihetetlen drága volt sok helyen és egyáltalán nem tudtak ötleteket vagy segítséget adni a választáshoz sem. Elkeseredtünk.

Az egyik ismerősünk azonban a figyelmünkbe ajánlotta a palotatüzép csapatát, akiket a palotatuzep.hu oldalon meg is kerestünk, és már az első telefonbeszélgetés során tudtuk, hogy a barabás kő lesz az udvarunk legújabb szépsége, és bizony tőlük fogjuk beszerezni, hiszen nagyon jó árat mondtak rá és a szállítást az utánfutó bérlés lehetőségével mi magunk is meg tudjuk a segítségükkel oldani, ami nekünk azért tökéletes, mert így egy nap alatt minden szükséges dolgot be tudunk szerezni és haza is tudunk szállítani. Hihetetlen hálás vagyok ennek a kis csapatnak, mert a férjemnek is nagyon sokat segítettek a választásban nem csak a Barabás kő terén, hanem számtalan egyéb dolog tekintetében is. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja legalább ennyire elégedett lesz. Én biztosan a jövőben is hozzájuk fogok fordulni akármilyen apró vagy nagyobb dologra lesz is szükségünk. Tökéletesen elégedett voltam a segítőkészségükkel, a hozzáállásukkal, az áraikkal és a minőséggel is.