Irodavezetőként ismerned kell őket

Én nem igazán szoktam ajánlásokat tenni, ennek több oka is van. Az egyik, hogy azt gondolom, az ember csak akkor ajánlhat valakit – legyen az szolgáltató, partner vagy épp egy ember valamelyik munkakörre vagy feladatra – hogy ha maximális felelősséget tud vállalni a munkájáért. Azért valljuk be, ilyet elég keveset tudunk mondani, másrészt pedig azért, mert ez a világ tele van állarcokkal és olyan dolgokkal – akár emberek tekintetében is – amik számunkra elég sokáig láthatatlanok. Egy szó, mint száz, nem tudhatjuk sosem, hogy hogyan alakul a két fél közötti kapcsolat, ha valakit ajánlunk, és tudnak nagyon kellemetlen szituációk származni ezekből. Én ezért, ha csak tehetem, nem szoktam ajánlani. Maximum nagyon leheletfinoman, és sosem a kapcsolataimat bevetve.

Most azonban kivételt teszek, és irodatakarítás tekintetében mindenképp ajánlást teszek. Mert hogy ez az a terület, ami irodavezetőként, alkalmazottként és tulajdonosként is szinte láthatatlan. Jön egy csapat, aki le van szerződtetve és elvégzi a munkát. Számunkra természetes dolog, hogy tiszta, rendezett és jó illatú irodába megyünk be, fogadjuk a vendégeket, szervezzük a találkozókat és megbeszéléseket. Egészen addig mindenképp, amíg a személyzet rendesen és jól végzi a munkáját. Ha azonban bakik sorakoznak előttünk, probléma van a tisztasággal, vagy épp pakolás közben kidobnak valamit, amire nagy szükségünk lett volna, már bosszúságok halmazáról beszélhetünk. Ilyen tekintetben tehát maga a takarító személyzet is lehet üzleti veszély forrása, és sajnos én ezt irodavezetőként meg is tapasztaltam az elmúlt két hónapban.

Egészen addig ugyanis nálunk tényleg problémás volt a takarítás, amíg meg nem találtam a https://kjtakaritas.hu/ céget. Én nem is tudtam, hogy lehet partner, aki ezt a tevékenységet ennyire profin, ennyire rugalmasan, és kifogástalan eredménnyel tudja végezni, mint ők. Soha nincsenek láb alatt a munkatársak tekintetében sem, mindig tisztaság és rend van, és amióta velük dolgozunk nem tűnik el semmilyen fontos anyag, szerződés, sem a nyomtatóból, sem az asztal mellől, ahova tettük előző este és még sorolhatnám. Nagyon meg vagyok velük elégedve, ezért én tűzbe tudom tenni értük a kezem, és bátran ajánlom őket mindenkinek, akinek tökéletes tisztaságra és rendre van szüksége, profi csapattal és megbízható módon!