A legjobban imádott

Az ember, ha sok barátnője van eléri egyszer csak a végzet, és előáll a történet, hogy egymás után mindegyiknek megkérik a kezét, és az még hagyján, hogy az ő ujján nincsen gyűrű, de sorra mehet esküvőkre és lánybúcsúkra, ráadásul számos esetben még a szervezésben is igen aktívan részt vehet hiszen ki más, ha nem a legjobb barátnő szervezné ezeket a lánybúcsúkat. Mondhatnám, hogy mennyire hálás feladat ez és mennyire imádom, de ez elég sokáig nem volt így. Nem egy könnyű feladat ugyanis. Az első szervezés mindenképpen káosz és hatalmas energiát igénylő feladat.

Az ember nem tudja milyen ajándékok legyenek, milyen különleges és egyedi pólót csináltasson erre az alkalomra, milyen szalag legyen, ha legyen, és így folytathatnám tovább a sort napestig. Volt már számos dologgal dolgom, és elég jól bele is szoktam a szervezés feladatába is, de ilyet még én sem éltem meg sosem, hogy egy lánybúcsún a végén közel százan legyünk.

Én mindig is szerettem a gépi hímzés technikájával készíttetni egyedi dolgokat, de most biztos voltam benne, hogy ha egyenruha és póló témájáról beszélgetünk, akkor ezt fogom ajánlani, mert ez legalább tényleg mindenkinek megfelel, egyénenként lehet változtatni a méreten és egy szép mintával vagy esetleg egy egyed logóval hihetetlen szép és egységes kép alakítható ki, ami nem csak kényelmes mindenki számára, de jól is néz ki nem csak képeket, hanem magának az ünnepeltnek is. Hiszen nem mindenki kedvéért ölt közel száz ember egyorma szettet, és ebben azt gondolom a mai napig, hogy van egy nagyon megható hála érzet is az ünnepelt számára.

Ezt így is alakítottuk, és egyáltalán nem csalódtam.  A hímezd.hu munkatársai hatalmas segítséget adtak nekünk. Nagyon rövid határidő alatt tökéletes és igazán profi pólókat kaptunk kézhez tőlük. Nagyon örülünk, hogy ezt választottuk és hogy tökéletesen sikerült a lánybúcsú is.