Ami sosem volt egyszer eljön

Az ember hajlamos úgy élni, hogy bizonyos dolgokkal kapcsolatban úgy gondolkodik, hogy bizony vele nem történhet meg. Hallgat történeteket ismerősöktől, barátoktól, de mindvégig bele sem gondol, hogy egyszer neki is problémája adódhatna hasonló dolgokból. Ez olyan szempontból teljesen jó, hogy bizony így nehéz is lenne bevonzani a rosszat, amiben én abszolút hiszek, mert a pozitív gondolkodás sokszor mindennek a gyümölcse, de bizony arra sem lesz felkészülve, hogy ha vele történik valamilyen hasonló váratlan esemény, mit fog tenni.

Én sajnos számos baráttól meghallgattam, hogy összetört a telefonja kijelzője, nem tudta hova vigye, keresett egy szervízt, de nem járt jól, mert vagy nagyon hosszú ideig csinálták a javítást, vagy nem is tudták végül megcsinálni, vagy nem lett tökéletese, de olyat sajnos nem hallottam, hogy maradéktalan meg lett volna elégedve valaki a szolgáltatással.

Egészen addig ezen én nem is gondolkodtam, csak mélyen együttéreztem velük, még egyszer csak nekem is sikerült leejtenem a telefonom, persze pont a kijelzőjére, hogy aztán mehessek én is a betört kijelzővel a választott szervízbe. Én azonban eldöntöttem, hogy bizony jól fogok választani, jó kis csapatot fogok találni, akikhez később is bátran vissza fogok menni, bár ne legyen rá szükség.

Így is lett. Azt mondhatom, megtaláltam Budapest legjobb és legrugalmassabb xiaomi szerviz csapatát, akikben bátran mondom, senki sem fog csalódni. Nem csak tökéletesen értenek ugyanis a telefonokhoz, nem csak gyorsan és profi módon dolgoznak, de rendkívül rugalmasak és kedvesek is. Én nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással és ezt el is meséltem az összes barátomnak, hogy had halljanak egy pozitív történetet is, ne csak mindig a negatív vég maradjon meg az események végén.