A gyerekem nagy álma

Az ember élete gyökeresen megváltozik, ha gyermek érkezik a családba. Nem csak a mindennapi élet, a családi viszonyok lesznek mások, valahogy az élethez való teljes hozzáállás megváltozik. Én legalábbis maximális szinten ezt tapasztalom magamon és a férjemen egyaránt. Sosem volt egy nagyon nyugodt és semmittevő életünk, a gyerekünk születése előtt sem. A vállalkozás működtetése, a sport, a családi kapcsolatok ápolása, mely mind nagyon fontos számunkra sosem engedte, hogy otthon ülő, tévénéző pár legyünk, de amióta gyerekünk van, elmondhatom, hogy egy perc üres időnk sincs. És ez minket nem is zavar. Mindent megtennénk érte, nagyon szeretjük őt. Teljesen mindegy, hogy valamilyen iskolai rendezvény, baráti összejövetel vagy épp a kedvenc sportja az, ami feladatot ad számunka, mindketten úgy állunk hozzá, hogy már az az első, hogy meg legyen oldva.

Rettenetesen szereti a focit, és azon belül is Ronaldo pályafutása és személyisége az, amiért odáig és vissza rajong. Játszik is egy kis focicsapatban az iskolában, és méghozzá nem is annyira rosszul. De ami mindennél lényegesebb, hogy azt látjuk, nagyon jót tesz neki. Egyre inkább csapatban gondolkodik, segíti a társait, figyelmes és tisztelettudó.

Közeleg a kilencedik születésnapja, és nem igazán tudjuk, hogy milyet és milyen mintával, de szeretnénk neki csináltatni egy egyedi mezt, ami Ronaldo híres és egyben számára gyönyörű mezére hajaz. A férjem már hetek óta tervezgeti, hogy nézzen ki, mit vegyünk át róla és mit ne, hogy a póló nyomtatás segítségével igazán egyedi és gyönyörű ajándékot varázsolhassunk a mi kis tündérünknek, hogy ne csak meglepődjön és örüljön, de amikor csak ránéz erre a mezre eszébe juthasson ez az élmény és újra és újra mosolyt csaljon az arcára a pillanat emléke, amikor kibontotta a kis csomagot. Remélem sikerülni fog.