A kedvenc cipőm új barátja

Biztosan minden nő legfőbb vágya, hogy mindig ellenálhatatlan, vonzó és megnyerő külsővel jelenhessen meg, legyen szó akár melyik napszakról vagy akármilyen feladatról. Természetesen ennek legfőbb eleme a belső kisugárzás, amit nem a külső tényezők és kiegészítők határoznak meg, de valljuk meg őszintén, egy-egy szép ruha, cipő vagy sál, kiegészítő ékszer mindig jól jön ehhez segítségül.

Abban is szinte biztos vagyok, hogy minden nőnek, ha cipőimádóként gyűjti a lábbeliket, ha csak párral rendelkezik, de az mind kedvencnek számít, rendelkezik egy-két olyan darabbal, ami különleges számára. Nem feltétlenül különlegesen drága. Lehet egy speciális alkalomkor vásárolt, egy ajándékba kapott darab, egy jellegzetes eseményre vásárolt magassarkú, vagy épp egy vagány kis lapos lábbeli, amit a gyerek megszületésekor vásárolt meg az ember lánya. Ezekre a darabokra igyekszünk nagyon vigyázni, és biztosítani, hogy még évek múltán is hordhassuk őket, ne csak a szekrényből előszedve gondolhassunk vissza a régi szép élményekre, emlékekre. De mit tesz ezekkel a lábbelikkel a vezetés? Tönkre teszi őket. A sarkukat teljesen szétroncsolja és szétdörzsöli. Éppen ezért az ember már inkább csak nagyon különleges alkalmak esetén veszi fel ezeket a cipőket, és biztosan nem vezet benne.

Én azonban, amióta rátaláltam a heelgood cipősarokvédő termékére már bátran vezetek is ezekben a cipőkben is. Nem csak gyönyörű színekben kapható, designos kiegészítő, de tökéletes védelmet nyújt a cipő számára vezetés közben, legyen szó elegáns magassarkú, vagy sportosabb lapos talpú cipőről. Én egyenesen imádom, hogy két másodperc alatt fel tudom húzni a cipőre, és pont ilyen gyorsan le is tudom venni. Sokkal hatékonyabb és gyorsabb mint egy váltócipő. Nem beszélve arról, hogy ez ha fenn marad a cipőn véletlenül sem hoz minket kellemetlen helyzetbe, mert már-már kiegészítőként is megállja a helyét. Én bátran csak ajánlani tudom nem csak nők számára ez a nagyon hasznos kis eszközt a mindennapi vezetések során.