Találó név

A minap szembe került velem egy weboldal, amit az egyik ismerősöm küldött át még napokkal ezelőtt, hogy majd nézzem meg, mert szerinte egy nagyon jó lehetőség, és ő ismeri a csapatot is, akik teljesen megbízhatók és lelkiismeretes szereplői a piacnak, de a nagy rohanásban és a folyamatos munkában elfelejtettem. Így, a nyaralás első napja után a vállalkozó már nem igazán tud a hirtelen rászakadt szabadidővel mit kezdeni, ezért elkezdtek feljönni ezek a nem fontos, de elfeledett feladatok vagy dolgok, így hát el is kezdtem gondolkodni, mi lehetett az, vagy egyáltalán melyik felületen is küldhette át a barátom.

Mondanom sem kell, hogy persze nem jutott eszembe a weboldal neve, nem is csodálom, mert sosem voltam jó a nevek és évszámok megjegyzésében, bár elég találó neve van az oldalnak, hiszen almabazár a megnevezése. Persze kezdetekkor még fogalmam sem volt hogy miért, de most már, hogy elolvastam az oldalukat és a lehetőségeket, tudom, hogy az alma a márkát, vagyis az apple-t jelöli.

Teljesen találó módon ugyanis az az ajánlata ennek a lelkes kis csapatnak, hogy ha valaki le szeretné cserélni az apple készülékét, legyen az laptop, vagy telefon, esetleg tablet, akkor őket megkeresve segítséget nyújtanak az új felkeresésében és beszerzésében, de ha már ez megtörtént, akkor is be tudjuk vinni a régebbi készülékünket, még akkor is ha hibás, ők megjavítják, és megkeresik azt a lelkes új gazdát, aki nagyon örülni fog neki és hasznát fogja venni még jó pár évig.

Én már fel is kerestem őket és az összes régi telefonom beadtam nekik. Nem feltétlen a pénz miatt, inkább azért, hogy ne porosodjanak a fiók mélyén, mehessenek új gazdához és működhessenek tovább, hiszen erre lettek teremtve, nem pedig arra, hogy olyan ember birtokolja őket, aki nem tudja sajnos már hasznukat venni olyan szinten amilyen szinten szeretné, így csak elfekszenek nála a szekrény mélyén.