Nem csak a gyerekek kedvence

Azt hiszem nagyon sok szülőnek nem kell semmilyen szinten sem magyarázni, hogy mennyire nehéz tud lenni, ha egy gyerek nehéz alvó. Én egészen sokáig küzdöttem ezzel a problémával a kisebbik gyerekünknél. Külön nehézséget okozott az, hogy a nagyobb gyereknél semmilyen szinten nem volt a pihenéssel és az alvással probléma, így teljes mértékben új volt nekem a terep és tanácstalan voltam, hogy milyen praktikákkal vagy ötletekkel lehetne könnyíteni a gyerek éjszakai alvását. Már zombiként éltem a napjaimat, mert éjszaka nem aludt, nap közben pedig nyilván a rengeteg teendő és a nagyobb gyerekmenedzselése mellett nekem semmi időm sem maradt arra, hogy pótoljam a kiesett pihenő órákat. Már teljesen kezdtem elvetni a reményét is annak, hogy egyszer újra nyugodt éjszakáim lesznek és a gyerek végig fogja aludni teljes huzamban az éjjeleket.

Aztán végül találkoztam egy sorstársammal, aki épp arról mesélt, hogy a yeli.hu oldalon talált egy állommanó tea nevű gyógytea keveréket és bizony az összetevőket megnézve teljes mértékben úgy gondolja, hogy biztonságos és ki is fogja próbálni. Én rögtön mondtam neki, hogy ha beválik, akkor mindenképp szóljon, de már amikor haza értem én is azonnal utánanéztem ennek a terméknek. Meg is rendeltem megmondom őszintén. Teljesen biztonságos és természetes összetevőkből áll és úgy gondoltam, hogy minden lehetőséget megragadok, hátha segítséget ad, a gyereknek sem jó ugyanis, hogy nem tud rendesen pihenni és nem nyugodtak az éjszakái.

Azt kell mondjam, hogy bár néha még most is előfordul, hogy egyszer felébred, de iszik és vissza is tud aludni. Sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabbak az éjszakái is. Nap közben nincs annyi hiszti, eljátszik, és a délutáni pihenés is kezd teljesen normális kerékvágásba beállni nála. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy ha nem vagy nehezen alszik a gyerek éjszaka, próbálja ki ezt az álommanó teát, mert én azt gondolom, hogy csak jót tehet a gyereknek.