Legújabb segítőm

Amikor az ember úgy dönt, hogy változtat az életén, rengeteg dolgot egy mondattal felad és rengeteg dolgot egyöntetűen be is fogad az életébe. Persze mondhatnám, hogy kedvet csináljak ehhez bárki számára, hogy ez a folyamat igen egyszerű és könnyű, és csak szép dolgokkal van teli, de hazudnék, az pedig nem egy járható út akkor, hogy ha valaki nagy változásokat szeretne végig vinni az életén. A legeslegnagyobb ilyen változtatás az életmódváltás szokott lenni, ami azt jelenti, hogy az ember mondjuk szeretne fogyni vagy egészségesebben élni, esetleg van valami alap problémája, ami miatt hosszú távon, teljesen átalakítva szeretné élni az életét. Ez vonatkozik a táplálkozásra, a pihenésre, az alvásra, annak minőségére és sorolhatnám tovább a végeláthatatlan sort.

Persze alapjaiban nehéz hogy ha valami nagyon megszokott dolgon az ember módosítani kezd, és főleg az étkezés szokott a szűk keresztmetszet lenni, és ennek megfelelően nekem is az volt. Én imádtam a hasamat, és nem is szerettem volna lemondani annak az élményéről, hogy egyszer – egyszer valami nagyon finomat jó ízűen meg tudjak enni egy pohár bor kísérete mellett. Ez nekem sokkal többet ad, mint bármi, éppen ezért valami olyan ételformát kellett erre keresnem, ami finom és szeretem, mellette viszont egészséges is. Nekem pedig ez a tengeri herkentyűk világa lett.

Ezekből az alapanyagokból ugyanis akár otthon is meg tudok csinálni igen egyszerűen és gyorsan egy salátát, egy könnyed levest, esetleg egy tonhal steak formájában egy kiadósabb és tartalmasabb ételt, amit a vendégek számára is fel tudok szolgálni, és azt gondolom hogy akár a garnéla vagy a királyrák is tartozhat ehhez a csoporthoz. Imádom, és most már azt mondhatom, hogy heti három alkalommal én ilyen ételt eszek főétkezés gyanánt, ráadásul én készítem el a saját otthonomban, hiszen az ocean food segítségével az alapanyagok gyorsan és nagyon jó áron nálam teremnek. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha nem is teljes változtatást visz végig, csak pár főétkezést tud kiváltani ilyen ételekkel, próbálja ki, mert saját bőrén fogja érezni a változást.