Családi vállalkozásunk legújabb segítőtársa

Nincs is annál szebb és nagyobb boldogságot adó dolog, mint amikor az ember a családjával és a szeretteivel együtt fog bele egy projekt megvalósításába, és nem csak hogy beteljesülnek a tervek, de annál sokkal nagyobb eredményeket hoz a tevékenység, ezért már az első év után megvalósíthatóvá válik az, amit csak két év működés után terveztek. Mi ugyanis alapítottunk egy kis családi vállalkozást, hiszen őstermelőként az ember egy olyan minőséget tud biztosítani az emberek számára a zöldség-és gyümölcspiacon, amit azt gondolom, hogy egyik szupermarket vagy nagyobb üzletlánc sem tud biztosítani, a ténylegesen friss, zamatos és egyben egészséges, vegyszerek nélküli tápanyagot.

Ez számunkra akkora sikereket hozott már az első évben, hogy szinte azonnal fejlesztésre volt szükség, mert az a terület nagyság, amit mi termelésre szántunk nem volt elegendő a kereslet növekedését tekintve, azonban a kétkezi munka már nem tudta időben és megfelelő mértékben megművelni azt a területet, amit így művelésre szántunk és birtokunkba vettünk. Éppen ezért felvettük egy nagyon jó ismerősünk ajánlására a kapcsolatot az Umwelt csapatával, és segítségüket kértük egy altalajlazító beszerzésében.

Nem kellett csalódnunk nekünk sem, hiszen egy hihetetlenül kedves és lelkiismeretes csapattal találtuk szembe magunkat, akik mindent elkövettek azért, hogy számunkra a legjobb ajánlatot tudják adni, és hogy a lehető lejobb választást tegyük, ami a legtöbb segítséget fogja tudni nyújtani számunkra a területek megművelésében. Azóta pedig szárnyal a vállalkozás, és sokszor már tudjuk, hogy nem fogunk tudni teljesíteni kéréseket, mert a terület és a munkaerő sem elég hozzá, hogy a tőlünk megszokott minőségben tudjunk kérést teljesíteni. Persze dolgozunk a megoldáson, és tudjuk, hogy az umwelt csapata tökéletes partnerünk lesz bármilyen tervet ötöljünk is ki rá.