Fontos partner a mezőgazdaságban

A Transagrar Machine egy olyan cég, amely kiemelkedően fontos szerepet tölt be a mezőgazdasági és erdészeti gépek piacán. A cégcsoport nem csak a gépek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, hanem különös tekintettel van arra, hogy termékeik között a lehető legmodernebb, valamint a korábban jól bevált gépek és megoldások is megtalálhatóak legyenek. A Transagrar nem csak egy gépgyártó és forgalmazó cég, hanem egy olyan partner, aki a vásárló mellett áll, segítve őket minden lépésben, legyen szó pályázatok fölkutatásáról, szakmai tanácsadásról a megfelelő eszköz kiválasztásában, vagy akár alkatrészellátásról.

A cég nem csak a termékek széles skáláját kínálja, hanem a vásárlók teljes körű kiszolgálására is nagy hangsúlyt fektet. A Transagrar Machine partnerei között neves gyártókat találhatunk, akiket a cég személyes ismeretségek és benyomások, valamint a piaci elterjedtségük és megbízhatóságuk alapján választott ki. Így a cég garantálni tudja a gépek és eszközök alkatrész- és szervizhátterét akár évtizedes viszonylatban is.

A Transagrar Machine nem csak a gépek értékesítésével foglalkozik, hanem szolgáltatások széles skáláját is kínálja. A cég dinamikusan fejlődik, folyamatosan fejleszti termékeit és kínálatát, hogy vevői számára teljeskörű megoldást nyújtson. A cég csak valódi, komoly hátérrel rendelkező és folyamatosan fejlődő, fejlesztő partnerekkel működik együtt, valódi értékeket teremtve. A stabil háttér és a megbízhatóság szintén kiemelt fontosságú a cég számára, ezért kollégáikat folyamatosan képzik, és forrásaikat tökéletesítik.

A cég hisz abban, hogy a hatékony segítségnyújtás személyesen valósítható meg, ezért 5 ország 6 régiójában üzemeltetnek irodákat és telephelyeket helyi munkatársakkal. A Transagrar Machine szakképzett munkatársai mindig rendelkezésre állnak, hogy segítséget nyújtsanak, legyen szó eszközbeszerzési pályázatokról magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak Magyarországon, Romániában, Horvátországban, Ukrajnában és Szlovákiában.