Túl forró a helyzet?

Nyáron a telefonok kiemelten veszélyeztetve vannak a túlmelegedés okozta károknak. Elsősorban az akkumulátorok szenvednek nagyon sokat a nagy melegben, a túl magas hőmérséklet ugyanis jóval visszaveheti a teljesítményt és az állóképességet, sőt hosszú távon teljesen kicsinálja az egyik legfontosabb alkatrészt.

Nem csak a meleg időjárás tud azonban ilyen problémákat előidézni, hanem a telefon állandó használata is túlmelegedést okozhat, ez pedig azt okozhatja, hogy egy óra masszív játék után vehetjük elő a töltőt vagy a powerbankot. A profi és méregdrága gamer telefonok kifejlesztésekor a gyártók  sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a készülékek órákon át tartó folyamatos használatára az akkumulátorok terén, de erre a mezei telefonok nem mindig vannak felkészítve. Ha nagyon szeretjük a telefonos játékokat és órákat el tudunk pötyögni velük, akkor nagyon is ajánlott beszerezni egy baseus gamer dokkot hűtőventillátorral.

A masszív kis dokkal eleve nagyobb élmény a játék, mert sokkal ügyesebben tudjuk koordinálni az ujjainkat, illetve megtámaszthatjuk a tenyerünket a controller-re hajazó kialakításnak köszönhetően. A dokkba beépített ventilátornak köszönhetően pedig a túlmelegedés és a gyors lemerülés többé nem lesz pálya, így ezzel az egyszerű eszközzel könnyen megvédhetjük telefonunkat a gyors elhasználódástól. A praktikus kiegészítő tehát melegen ajánlott kifejezetten gamer telefonok és általános, nem feltétlenül gamer telefonok hűtésére egyaránt, ha sokáig szeretnénk megőrizni a telefonok játékos kedvét és megfelelő hőmérsékletét.