Kis rosszaságunk új kedvence

A kis házi kedvenceket néha nagyon nehéz lekötni a házban. És persze nagyon sokan úgy gondolják, hogy állatnak nincs a házban helye, ez a cica imádja a velünk való közös létet, és egyáltalán nem látom rajta hogy hiányozna neki a kinti lét, főleg, hogy van egy hatalmas teraszunk az ötödiken, ahova nagyon szivesen kilátogat, és imád kint heverészni a napon, de még egy kis füves rész is van neki, ahol kedvére élvezheti a kinti létet. A lakásban azonban mostanában nagyon nehéz úgy lekötni a figyelmét, hogy ne kezdjen el rosszalkodni. Igen, rosszalkodni, mert tudja jól, hogy épp valamit nem igazán lenne neki szabad, sőt azt is, hogy le fogjuk érte szidni, de valahogy nem igazán érdekli. Olyan mint egy gyerek, feszegeti a határokat, legalábbis nagyon igyekszik ezzel.

Most azonban keresgéltünk és azt hisszük, hogy meg is találtuk neki a tökéletes megoldást. Az egyik oldalról, a http://www.grandstores.hu/ oldaláról ugyanis már nagyon sokszor rendeltünk több témakörben is terméket, és mindig nagyon meg voltunk elégedve az oldalon talált speciális dolgokkal és ötletekkel, na és a minőséggel és tartóssággal is, úgyhogy most is itt néztünk szét a cicánk számára játék után. Találtunk is egy jelenleg tökéletesnek tűnő kis találmányt neki, egy interaktív elektromos macskajáték formájában.

Folyamatos kis karok nyúlnak ki ebből a játékból és hihetetlen mód leköti és el is fárasztja a cicánkat, aki így örül, hogy ha pihenhet vagy az ölünkbe feküdhet, és már egyáltalán nem töri a fejét rosszalkodáson. Most sem kellett csalódnunk sem az oldalban, sem pedig a termékben. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a játékot és persze az oldalt is, akinek ugyanilyen rosszcsont házikedvence van otthon.