Ahogyan én csinálom

Nagyon sok, főleg kezdő vagy kialakítás közben lévő vállalkozótól hallom, hogy panaszkodnak a tűz- és munkavédelem területén fellépő feladatok ellátásának nehézségeire. Nem is egy könnyű terület, de erre szoktam mondani, hogy a vállalkozók többsége sajnos tévhitben él. Nekünk ugyanis nem kell teljesen tökéletesen értenünk mindenhez ahhoz, hogy egy tökéletesen működő és folyamatosan felfelé haladó vállalatot alakítsunk ki és vezessünk. Kevés polihisztor van ma az országban, de annál több jó vállalkozó. Teljesen más kompetenciákra van ugyanis szükség.

Ezek közül is csak egyet emelnék ki ahhoz, ami kell a tűz és munkavédelem feladatainak tökéletes ellátásához, a jó emberismeret és a kitartó keresgélés. Egy külső szolgáltató ugyanis, aki megfelelő tűzvédelmi szakértő monoron – segítségével kialakítja számunkra a tökéletes rendszert és a szükséges dokumentumokat, hogy megfeleljünk a törvényi kötelezettségeknek nem csak a birságtól ment meg bennünket, de valódi értéket és védelmet nyújtó rendszert is biztosít jobb esetben számunkra. Addig kell legalábbis keresgélni, míg egy ilyet nem találunk.

Én most ajánlok is egyet, ha valakinek problémája lenne a keresgéléssel. A TSR Safety ugyanis a tökéletes csapat minden ilyen jellegű feladat elvégzésére és rendszer kialakítására. Hihetetlen öröm számomra hogy velük dolgozhatok, mert mindamellett hogy tökéletes emberekkel és szakmaisággal dolgoznak, kiváló munkát végeznek, még nagyon rugalmas és könnyű is a közös munka. Csak ajánlani tudom őket minden olyan vállalkozó számára, aki még nem találta meg a tökéletes partnert a terület ellátására, és nem csak egy látszat rendszert szeretne kialakítani, hanem valódi biztonságban szeretné tudni a vállalkozása működését és a munkavállalóit egyaránt. Hihetetlen segítséget nyújtanak ezen a területen, teljesen megfizethető, jó áron.