A kislányom első balesete

Amikor a család életébe gyerek költözik minden megváltozik. Persze hihetetlen öröm és boldogság egy kis gyerek a család életében, de teljesen megváltozik az érdeklődési kör, az élet, a napi ritmus és a fontosság áthelyeződik rengeteg olyan dologra, amit addig éppen figyelembe sem vettek vagy nem tartottak fontosnak. És hát persze a komoly elképzelések, hogy hogyan fogják nevelni a gyereket, hogy mit engednek meg és mit nem, mennyire lesznek következetesek vagy szigorúak, alapjaiban változik meg, amikor a gyereket hirtelen le kell kötni vagy épp halaszthatatlan dolga van az anyukának és le kell kötni a gyereket.

Én is így voltam és vagyok ezzel, és éppen ezért sokszor hibázok is. Most is hibáztam és a családi ipad készülék bánta, ami persze abból a szempontból nem is lett volna hatalmas veszély, hogy családi, hogy ha a férjemnek pár nagyon fontos program nem lett volna rajta, amit a mellékes állásához minden egyes hétvégén használ. Persze hirtelen azt sem tudtam hogy hová forduljak segítségért, mert a gyerek egy pillanat alatt sodorta le az asztalról, aminek hatására fogalmam nem volt, hogy hirtelen mit tudnék tenni, annyira kétségbeestem, főleg, mert azt hittem hogy a férjem haragudni fog, hogy azonnal felhívtam.

Ő nem igazán rémült meg, csak annyit mondott, hogy semmi gond, majd az expertmobil megoldja, és azzal a lendülettel elköszönt, hogy fel is veszi velük a kapcsolatot. Amikor hazaért megnyugtatott, hogy ő azért már gondolt rá, hogy fontos programok vannak ezen a gépen, és ha szerelésre lesz szükség, ki a legmegbízhatóbb és legprofibb csapat, és meg is találta őket. És tényleg így is lett. A hétvégére már egy tökéletes ipad segítette a munkáját, és senki meg nem mondaná, hogy valaha be volt törve a kijelző.