A jövő szolgáltatása

Már három éve, hogy felismertem, ahhoz, hogy vállalkozásom jól működhessen, hogy csapatunkra rátaláljanak az emberek, folyamatos információkat kaphassanak és meggyőződhessenek róla, profi módon és egyedi kivitelezésben dolgozunk, szükségünk van egy weblapra.

Az én hitvallásom, hogy ha valamit az elején jól és precízen megcsinálunk, akkor az később sokkal nagyobb eredményeket képes hozni, és nagyjából mindent vagy jól érdemes csinálni, vagy sehogy. Ennek megfelelően már az első honlap kialakításánál alaposan körbejártam a szolgáltatók körét, és igyekeztem olyan csapatot választani, akik nem csak szakmailag tökéletes, de megvan a közös hang is, emellett érthetően és jól tudnak kommunikálni, hiszen én csak felhasználói szinten értek a számítástechnikához és a webes dolgokhoz is.

Kis keresgélés után megtaláltam azt a csapatot, akik aztán igazán egyedi és gyönyörű weboldalt készítettek számunkra, amely mindamellett hogy gyors, designját tekintve is igazán különlegesnek mondható.

Ha lehet ilyet mondani a közös munka meghozta gyümölcsét, a weblap elkészítése után a belátogató vendégek számára megemelkedett. Az üzlet elkezdett fellendülni. Nagyon erős évet zártunk. Természetesen a kivitelezőkkel folyamatosan együttműködünk. A tartalmak feltöltésében, egyes hirdetésekben, designbeli változtatásokban mindig is számíthattunk rájuk.

Az utóbbi évben azonban elkezdett visszacsökkenni a forgalom. Kezdetekben nem igazán találtuk ennek okát. Egy közös konzultáció után, az EWK csapata felhívta figyelmünket arra, hogy oldalunk elég sok kulcsszóra csak hátra soroltan jelenik meg a google-ben. Ennek hatására a versenyben alul maradunk, sokszor az érdeklődő el sem jut a 3-4. oldalig a találati listában.

Felajánlották ennek javítására a linképítés szolgáltatását. Megmondom őszintén, annyira jó a kapcsolat a szolgáltatóval, és olyan szinten maradéktalan megbízom bennük, hogy kérdés nélkül megrendeltem a szolgáltatást.

Ma már minden problémánk megoldódott. Négy hónapja használjuk a szolgáltatást, és forgalmunk kezd újra fellendülni. Már szinte hasonlít ahhoz az állapothoz, amikor a legnagyobb forgalmat és profitot tudtuk realizálni. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a kis csapatot és a linképítést egyaránt.